Haydarpaşa Lisesi Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Kasım 2016
Haydarpaşa Lisesi
Kulüp Tanıtım Günleri Yapıldı
Okulumuzda sosyal etkinliklerin yeni bir anlayışla öğrenci merkezli yapılması yolunda ilk adım olan Kulüp Tanıtım Günleri kültür merkezimizde gerçekleştirildi. Kulüp temsilcisi öğrenciler daha fazla üye kaydı yapabilmek için birbirleri ile yarıştı. İlgili haber için tıklayın.

Haydarpaşa Lisesi Sempozyumu
Öğrencimiz İl Birincisi
"Ata'ya Veda" konulu kompozisyon yarışmasında öğrencimiz il birincisi oldu. İlgili haber için tıklayın.

Kitap Fuarına gittik
Mezunlarla Söyleşi: Aslı İstanbulluoğlu
Mezunumuz ve aynı zamanda kısa bir süre öncesine kadar öğretmenimiz olan Aslı İstanbulluoğlu ile Haydarpaşa yılları ve meslek hayatı üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik. Söyleşiyi okumak için tıklayın.

Kulüp Tanıtım Günleri
Sempozyuma Hazırlanıyoruz
Okulumuzda gerçekleştireceğimiz "Bir Ekol Olarak Haydarpaşa Lisesi ve Türk Eğitim Sistemindeki Yeri" konulu sempozyumun hazırlık süreci tüm hızıyla devam ediyor. İlgili haber için tıklayın.

Kompozisyonda İl Birincisi Olduk
Kitap Fuarına Gittik
Gezi Tanıtma ve Turizm Kulübümüz tarafından düzenlenen gezide öğrencilerimiz Uluslararası İstanbul Kitap Fuarına gitti, yazarlarla buluştu. Haber için tıklayın.

Mezunlarımızla Söyleşi: Aslı İstanbulluoğlu
ETKİNLİK TAKVİMİ
Haydarpaşa Lisesi Takviminde okulda gerçekleştirilen etkinlikler, sınavlar, seminerlerin güncel tarih ve saat bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Takvime göz atın.
Bu e-posta Haydarpaşa Lisesi Ailesi üyelerine (veli, öğrenci, öğretmen, mezunlara) bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir.