Haydarpaşa Lisesi Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Aralık 2016
Haydarpaşa Lisesi Aralık 2016 Bülteni, Haydarpaşa'da Kış
Spor ve Sanat Etkinliklerinde Başarılar

Öğrencilerimiz bireysel ve takım halinde katıldıkları spor müsabakalarında okulumuzu başarı ile temsil ettiler. 10. Sınıf öğrencimiz Wushu Taolu'da İstanbul üçüncüsü oldu. Hoca Ahmet Yesevi konulu şiir yarışmasında öğrencilerimiz birinci ve üçüncülüğü  kazandı. Kız voleybol takımımız müsabakalarını başarı ile tamamlayarak İstanbul'da ilk 8'e kaldı.

Haydarpaşa Lisesi Model United Nations (hpalMUN '17)
"Bir Ekol Olarak Haydarpaşa Lisesi"

"Bir Ekol Olarak Haydarpaşa Lisesi ve Türk Eğitimindeki Yeri" Sempozyumu Haydarpaşa Lisesi ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile 27 Nisan 2017 günü okulumuzda gerçekleşecek. Sempozyum hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Sempozyum sitemiz yakında yayında.

Mezun Röportajları, Mehmet Ali Sevindik

Haydarpaşa Lisesi Takviminde okulda gerçekleştirilen etkinlikler, sınavlar, seminerlerin güncel tarih bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Takvime göz atın.

Voleybolda ilk 8'e kaldık
HPALMUN '17

Gençlerin dünya meselelerini Birleşmiş Milletler toplantılarının içerik ve şekliyle tartıştığı bir etkinlik olan Model United Nations (MUN) konferansı okulumuz MUN Kulübü tarafından düzenlenecek. HPALMUN '17 Haydarpaşa Lisesi'nde 7-8-9 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleşecek. Ayrıntılar kulüp sitesinde.

Haydarpaşa Lisesi Sempozyumu - 27 Nisan 2017
Mezunlarla Söyleşi: Mehmet Ali Sevindik

Mezunumuz ve öğretmenimiz olan Mehmet Ali Sevindik ile Haydarpaşa Lisesi yılları üzerine bir söyleşi yaptık. Okumak için tıklayın.

Aralık 2016, Etkinlik Takvimi
Bu e-posta Haydarpaşa Lisesi Ailesi üyelerine (veli, öğrenci, öğretmen, mezun) bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir.