Haydarpaşa Lisesi Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Şubat 2017
Haydarpaşa Lisesi Bülteni, Şubat 2017
Niyazi Çıtakoğlu Salonu

Yeni salonumuz hizmete girdi. Ana binada hazırlanan 125 koltuk kapasiteli salonumuz bir çok ihtiyacımıza cevap verecek şekilde donatıldı. Ayrıntılar İnternet sitemizde.

Satrançta İstanbul Finallerindeyiz
Harem'den Halep'e İyilik Konvoyu

"Harem'den Halep'e İnsani Yardım Seferberliği Kampanyası"na öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerimiz tarafından toplanan gıda, temizlik malzemeleri ve giyeceklerde oluşan malzemeler yine öğrencilerimiz tarafından kolilenerek gönderildi. Haber için tıklayın.

Fotoğrafçılık Dersleri Başladı
Mezunlarla Söyleşi: Hayrettin Nuhoğlu

Mezunumuz Hayrettin Nuhoğlu ile Haydarpaşa yılları üzerine bir söyleşi yaptık. Okumak için tıklayın.

Öğrenci Takvimi

Niyazi Çıtakoğlu Salonu Hizmete Girdi
Satrançta Finallerdeyiz

Satrançta bölgemizde ilk dörde girerek İstanbul finallerine katılma hakkı kazandık. Fotoğraflar için tıklayın.

Harem'den Halep'e Yardım Konvoyu
Fotoğrafçılık Dersleri

Resim ve Fotoğrafçılık Kulübümüzün düzenlediği eğitimler başladı. Ayrıntılar için tıklayın.

Hayrettin Nuhoğlu Röportajı

Haydarpaşa Lisesi Takviminde okulda gerçekleştirilen etkinlikler, sınavlar, seminerlerin güncel tarih bilgilerine ulaşabilirsiniz. Takvime göz atın.

Bu e-posta Haydarpaşa Lisesi Ailesi üyelerine (veli, öğrenci, öğretmen, mezun) bilgilendirme amaçlı gönderilmiştir.

[ Web'de Görüntüle ]  [ Bilgilerimi Güncelle ]  [ Üyelikten Ayrıl ]