Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Mart 2017
Haydarpaşa Lisesi
Liseliler Destanı Yazıyor

"15 Temmuz Milli İrade Zaferi" konulu deneme yarışmasında öğrencimiz Üsküdar Birincisi oldu. Ayrıntılar internet sitemizde.

TÜBİTAK Bölge Yarışmasında Üç Proje ile Temsil Edildik, bir ikincilik kazandık
Voleybolda İki Üçüncülük
2016-2017 Okul Sporları Şehit Ömer Halisdemir Sezonunda hem kızlarda hem de erkeklerde Üsküdar üçüncüsü olduk.

Mezunumuzla Röportaj: Emin Baş

Haydarpaşa Lisesi Takviminde okulda gerçekleştirilen etkinlikler, sınavlar, seminerlerin güncel bilgilerine ulaşabilirsiniz. Takvime göz atın.

15 Temmuz Milli İrade Zaferi konulu deneme yarışması
TÜBİTAK Proje Yarışmasında İkincilik

TÜBİTAK 48. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışmasına üç proje ile katıldık. Projelerimizden biri ikinci oldu. Ayrıntılar internet sitemizde.

Voleybolda Üsküdar Üçüncüsüyüz
Mezunlarla Söyleşi: Emin Baş

Mezunumuz Emin Baş ile Haydarpaşa Lisesi yılları üzerine bir söyleşi yaptık. Okumak için tıklayın.

Haydarpaşa Lisesi Etkinlik Takvimi