Haydarpaşa Lisesi Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Nisan 2017
Sempozyum

Bir Ekol Olarak Haydarpaşa Lisesi ve Türk Eğitimindeki Yeri

Marmara Üniversitesi ve Haydarpaşa Lisesi iş birliği ile düzenlenen "Bir Ekol Olarak Haydarpaşa Lisesi ve Türk Eğitimindeki Yeri Sempozyumu", yoğun bir katılımla okulumuzda gerçekleştirildi. Eğitim yöneticileri, akademisyenler, öğretmen ve öğrencilerimiz bildirilerini sundu.
Sempozyum detayları sempozyum sitesinde: www.haydarpasalisesisempozyumu.org

Almanca istasyon etkinliği - Autobahn
  Dr. Banu Çiftçi Okulumuzdaydı

Özellikle tıp alanında eğitim almayı hedefleyen öğrencilerimize tıp eğitimini ve kendi yaşamından kesitlerle hekimliği anlatan Op. Dr. Banu Çiftçi'ye öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. İlgili haber için tıklayın.

HpalMUN'17
  Dayanışma Dükkanı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübümüz tarafından her yıl organize edilen Dayanışma Dükkanı bu sene de yapıldı. Öğrencilerimizin bağışladığı kitaplar satıldı. Elde edilen gelirle bir köy okulunun kırtasiye ihtiyaçları karşılanacak. İlgili haber için tıklayın.

Bir Ekol Olarak Haydarpaşa Lisesi ve Türk Eğiimindeki Yeri
  "Autobahn"

Goethe Enstitüsü ile birlikte 50 öğrencinin katılımıyla "Otoyol - Autobahn" etkinliği okulumuzda gerçekleştirildi. Haber için tıklayın.

Dr. Banu Çiftçi okulumuzda
  HpalMUN'17

Dünya meselelerinin Birleşmiş Milletler formatında tartışıldığı ve problemlere çözüm arandığı Model Birleşmiş Milletler (Model United Nations - MUN) konferansı okulumuzda ilk kez 7-8-9 Nisan 2017 tarihlerinde yapıldı. Haber için tıklayın.
Haydarpaşa Lisesi MUN Kulübü İnternet sitesi: www.hpalmun.org

Dayanışma Dükkanı 2017

Haydarpaşa Lisesi etkinlik takvimi için tıklayın.