Haydarpaşa Lisesi - Mayıs 2017 Bülteni

Haydarpaşa Lisesi Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Mayıs 2017
Haydarpaşa Lisesi Bülteni, Mayıs 2017

Geleneksel Pilav Günü

Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği tarafından düzenlenen geleneksel pilav günü bu sene tarihi binamızda yapıldı. Mezunlarımız bir araya geldi. Pilav günü fotoğrafları için tıklayın.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladık
  Mezuniyet Töreni

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı mezunlarımızı törenle uğurladık. İlgili haber için tıklayın.

TÜBİTAK Bilim Fuarı
  Ödül Programı Sertifika Töreni

2015'de dahil olduğumuz Ödül Programında etkinliklerini tamamlayan bronz kategori katılımcılarına sertifikaları törenle verildi. Haber için tıklayın.

Mezunlarla Röportaj: Nazmi Durbakayım

Geleneksel Pilav Günü 2017
  Haydarpaşa'da Bayram Coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını okulumuzda coşkuyla kutladık. Haber için tıklayın.

2016-2017 Mezuniyet Töreni
  TÜBİTAK Bilim Fuarı Gerçekleşti

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında öğrencilerimiz hazırladıkları projeleri sergiledi. Misafir öğrenciler fuarımızı gezerek projeleri inceledi. İlgili haber için tıklayın.

Ödül Programı Sertifika Töreni
  Mezunlarla Söyleşi: Nazmi Durbakayım

Mezunumuz ve Haydarpaşa Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı olan Nazmi Durbakayım ile lise yılları üzerine söyleşi yaptık. Okumak için tıklayın.

Haydarpaşa Lisesi Facebook'ta
Haydarpaşa Lisesi Twitter Hesabı