Haydarpaşa Lisesi Haydarpaşa Lisesi Bülteni - Eylül 2017
Haydarpaşa Lisesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı
  2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı
  2017-2018 Eğitim Öğretim yılı açılış töreni yapıldı. Bu sene Haydarpaşa Ailesine 180 hazırlık sınıfı öğrencisi katıldı. Öğrencilerimizle ve velilerimizle beraber konferans salonumuzda Açılış Programını yaptık. Ayrıntılı bilgi için tıklayın.

Salonumuzda öğrencilerimize Bakanımızın ve eski Haydarpaşa Mezunlarımızın mesajlarını içeren video izletildi. Videoyu izlemek için tıklayın.

Kulüp Tanıtım Günleri

26-27 Eylül 2017 tarihlerinde kulüplerimizi öğrencilerimize tanıtmak için Kulüp Tanıtım Günleri yapıldı. Her kulübün stant görevlileri kendi tasarladığı afişleriyle stantlarını güzelleştirdiler. Öğrencilerimiz ilgi alanlarına göre stantları incelediler ve stant görevlilerinden bilgi alarak kulüplerini seçtiler. Daha fazla bilgi ve fotoğraflar için tıklayın.

Haydarpaşa Lisesi Takviminde okulda gerçekleştirilen etkinlikler, sınavlar, seminerlerin güncel tarih bilgilerine ulaşabilirsiniz. Takvime göz atmak için tıklayın.

Milli Eğitim Bakanı Sn. İsmet Yılmaz'dan Okulumuza Ziyaret
  Sayın İsmet Yılmaz ve heyeti okulumuza gelerek yeni Eğitim Öğretim Yılı çalışmalarını yerinde inceledi. Üniversite sınavına hazırlanan son sınıf öğrencilerimizin ders yaptığı sınıflardan birine girerek öğrencilerimizle sohbet etti.

Sayın Bakanımız bu ziyaretinde bizlere okulun geçmişteki halini ve öğrencilik anılarını da anlattı. Daha fazla bilgi için tıklayın.

Hazırlık Sınıfları Kahvaltısı

Hazırlık sınıfı öğrencileri, velileri, öğretmenleri ve okul yöneticileri Adile Sultan Kasrında kahvaltıda bir araya geldi. Haydarpaşa Lisesi Eğitim Vakfı Başkanı Emin Baş da kahvaltıya katılarak velilerle sohbet etti. Fotoğraflar için tıklayın.

Haydarpaşa Lisesi Etkinlik Takvimi