Misyonumuz
Haydarpaşa Lisesi Sosyal Sorumluluk Kulübü olarak misyonumuz, okulumuzdaki yardımlaşma ruhunun temelini oluşturmak, okulumuzdaki öğrencilerin yaşadıkları hayatın dışında başka hayatların da olduğuna dair farkındalık kazanmasına yardım etmek ve toplumsal duyarlılıklarını geliştirme olanağında bulunmalarını sağlamaktır. Ulaşabildiğimiz tüm insanlara ve hayvanlara yardımda bulunmak, minik kardeşlerimizin yüzlerindeki o gülümsemenin sebebi olmak asıl gayemizdir.

Biz Ne Yaparız?
– Okulumuzda kitap ve yiyecek satışları düzenleyip kulüp bütçesi oluştururuz,
– Kulüp bütçemizle; ihtiyacı olan insanlara yardım yaparız ve her yıl en az bir köy okuluna malzeme yardımında bulunuruz,
– Okulumuzun öğrencilerinden kitap ve kıyafet toplayıp ihtiyacı olanlara göndeririz,
– İlkokul ziyaretleri yapıp, minik arkadaşlarımızla eğlenceli vakit geçiririz,
– Yaşlılara, emekli öğretmenlerimize, engelli bireylere ziyaretler gerçekleştiririz,
– Hayvanlara mama yardımı yaparız,
– İşaret dili kursu açıp öğrencilerimizin işitme ve konuşma engelli bireylerle iletişim kurabilmesine destek olup, bu konuda etkinlikler düzenleyerek engelleri aşıyoruz.

Bu Kulüp Kimler İçin Uygun?
Bütün canlıları seven ve yardımsever ruhlu herkes kulübümüze gelebilir.

Kulüp Çalışmaları:

Sosyal Medyada Kulübümüz: